VI FIRA DE TEATRE BREU A CASTELLÓ

Com cada any la delegació de l’Institut d’Estudis Catalans a Castelló de la Plana juntament amb altres entitats formem part d’aquest projecte tan engrescador.

Aquesta nova edició de la Fira de Teatre Breu de Castelló organitzada per La Ravalera Teatre tindrà lloc al Port pesquer del Grau de Castelló del 15 al 18 de juny. Enguany  La Ravalera ens descobrirà xicotets racons, històries i barques que han format part de la vida d’aquest poble mariner.

Dins de la programació podrem gaudir dels espectacles de les companyies Teatre de la llum , Bajoca Teatre, 3000 Ducados i La Plataforma Escènica. A més a més  de les propostes teatrals gaudirem d’una visita guiada pel port, un bureo d’havaneres i una xarrada al voltant de la tasca de L’Aurora- Grup de Suport.

Podeu consultar-ne la programació ací:

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories