XXIV SETMANA ENRIC SOLER I GODES

Els dies 23 i 24 de novembre se celebra la XXIV Setmana Eric Soler i Godes. A partir de demà s’han organitzat diverses activitats al voltant del món educatiu i de la literatura, i que conclouran amb el lliurament dels premis Enric Soler i Godes a la innovació educativa.

Enguany, la fundació ha decidit recompensar la dedicació i il·lusió en la construcció d’una escola valenciana renovadora i de qualitat a Paco delCastillo i Montserrat, al grup de treball Bufanúvols i a les investigadores dels Quaderns Freinet.

Vicent Pitarch acudirà com a representant de la delegació de l’IEC a Castelló de la Plana.

 

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (323)
General (325)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories