PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “ESCRITS INÈDITS I DISPERSOS” DE GERMÀ COLÓN I DOMÈNECH

Demà, 30 de novembre a les 19:00 h a l’Aula 116 del Menador Espai Cultural tindrà lloc la presentació del llibre de Publicacions de la Universitat Jaume I «Escrits inèdits i dispersos» de Germà Colón Domènech.

Aquest volum presenta diversos escrits del professor Germà Colón Domènech, de tipologies i temes distints, que donen compte de l’amplitud dels seus coneixements i de l’extensió dels àmbits que va tractar. Alguns d’aquests texts restaren inèdits o dispersos en diverses publicacions, i, per raó del seu interès i per la seua actualitat i vigència temàtica, veuen ara la llum en aquest volum pòstum.

A l’acte intervindran Santiago Fortuño, Universitat Jaume I i President de l’Ateneo de Castelló, Maria-Pilar Perea, Universitat de Barcelona, Lluís Gimeno, Universitat Jaume I i Pedro Álvarez de Miranda, Universidad Autónoma de Madrid,Real Academia Española Carmen Lázaro i Universitat Jaume I.

El nostre delegat Vicent Pitarch acudirà a l’acte en representació de l’Institut d’Estudis Catalans.

 

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (324)
General (326)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories