91 ANIVERSARI DE LES NORMES DE CASTELLÓ

La Plataforma Castelló per la Llengua, de la qual l’Institut d’Estudis Catalans forma part molt activa, celebra el 91 aniversari de les Normes de Castelló.

Sota el lema Ara i sempre en valencià, la plataforma Castelló per la Llengua fa una declaració d’intencions de la societat valenciana i castellonenca de continuar defensant i lluitant per una llengua viva i normalitzada, en un context de constants atacs al valencià.

La jornada començarà a les 18:00 h amb una  actuació de la Conlloga Muixeranga de Castelló a la plaça de les Aules, per després assistir a la Casa Matutano, situada al carrer Cavallers on el sociolingüista castellonenc Avel·lí Flors Mas exposarà el sentit de la celebració de les Normes. Per tal de remarcar la rellevància simbòlica d’aquest espai, lloc de signatura de les Normes el 1932 i que va acollir la signatura de les Normes de Castelló. A aquesta mostra de cultura popular se sumarà  també el grup de Botafocs, que acompanyarà la manifestació pels   carrers de Castelló fins a arribar al Passadís de les Arts.

 A les 19:00 h en el mateix Passadís de les Arts tindrà lloc l’acte polític amb la lectura del manifest, i l’actuació musical d’Hit Parit, Sutan i Palmer.

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (324)
General (326)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories