PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “CARLES SALVADOR, DRAMATURG II”

La Fundació Carles Salvador de Benassal presenta,  el divendres, 16 de febrer a la sala de conferències del Menador Espai Cultural, el llibre Carles Salvador, dramaturg II, un segon volum que completa la publicació de tota l’obra teatral del Mestre. En l’acte intervindran els editors Fàtima Agut i Josep Ripollés que han afegit a l’obra un elaborat estudi literari i filològic, i el catedràtic de la Universitat Jaume I Lluís Meseguer, autor del pròleg. El grup de teatre l’Enfilat interpretarà escenes de les peces publicades.

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (323)
General (325)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories