CÀLIG ACULL ELS PREMIS MAESTRAT VIU 2023

L’acte de lliurament dels premis Maestrat Viu, entitat amb qui la delegació de l’Institut d’Estudis Catalans a Castelló de la Plana col·labora cada any, tindrà lloc a l’ermita del Socors de Càlig el 25 de maig a partir de le 18:00 h.

El col·lectiu en defensa de la llengua i de la cultura Maestrat Viu anuncia a través d’un comunicat que els guanyadors dels Premis Maestrat Viu a la iniciativa anual 2024 són Ferran Grau Verge en la categoria individual, per l’obra divulgativa Breu història del territori de la diòcesi de Tortosa, i la Plataforma No a la Molt Alta Tensió (MAT) Comarques de Castelló en la categoria de col·lectiu, per la mobilització i la conscienciació social sobre l’impacte que representa a les zones rurals el canvi d’ús de 35.000 hectàrees de terrenys agrícoles i ramaders valencians que passaran a ser ocupats per centrals eòliques i fotovoltaiques, i subestacions i línies d’alta tensió.

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (323)
General (325)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories