CENTENARI VICENT VENTURA

Dins dels actes programats per la celebració enguany del centenari Vicent Ventura (Castelló de la Plana, 1924-València, 1998), dimecres, 22 de maig, hi haurà un sopar d’homenatge, que organitzen antics amics i admiradors del gran polític i periodista castellonenc, amb la col·laboració de la seu de l’Institut d’Estudis Catalans.

 L’acte tindrà lloc en un restaurant del carrer de Cavallers, que en l’actualitat ocupa el solar on hi hagué l’antiga casa en què va nàixer el gran líder del valencianisme de la segona meitat del segle XX.

Il·lustració de Dani Nebot

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (323)
General (325)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories