Quiquet de Castàlia a l’UJI

D’octubre a desembre de 2011, a la biblioteca de la Universitat Jaume I de Castelló, podrem visitar l’exposició Quiquet de Castàlia: memòria del Castelló contemporani, organitzada amb la col•laboració de l’IEC i Acció Cultural del País Valencià.

Ens traslladem al Castelló del tardofranquisme a través d’un personatge com Francesc Vicent, conegut popularment com Quiquet de Castàlia. A través del seu programa radiofònic Castelloneries, Quiquet va dedicar més de 18 anys a “exaltar la història, la tradició, els hòmens i les terres de Castelló i les seues comarques” i va ser un dels pioners en la introducció del valencià en aspectes com les festes i la ràdio a la nostra ciutat.

Els cinc grans panells informatius que conformen l’exposició estan dedicats a la compositora Matilde Salvador, als poetes Miquel Peris i Bernat Artola, al pedagog Enric Soler i Godes, al narrador Josep Pascual i Tirado, i al mateix Quiquet i el seu programa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories