XVI Jornades Culturals a la Plana de l’Arc

Els propers dies 21, 22 i 23 d’octubre de 2011, se celebraran a la localitat de Borriol tot un seguit d’activitats que combinaran la recerca científica amb la reivindicació del patrimoni cultural de la comarca natural del Pla de l’Arc. Les jornades, organitzades per un moviment ciutadà independent, pretenen posar en contacte els habitants d’aquesta zona per tal de difondre in intercanviar experiències, i compten amb la col·laboració de la Delegació de l’IEC a Castelló de la Plana.

 Podeu trobar-ne més informació a http://jornadesculturalsborriol.blogspot.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories