Conferència de Toni Mollà: Llengua i comunicació a la societat digital

dimecres 23 de novembre, 7.30 vesprada, a la Llotja del Cànem

Dins la commemoració de l’Any de la paraula viva, que impulsa la Secció Filològica de l’Institut d’Estudis Catalans, ha estat programat el cicle de “Llengua i societat, ciència i creació”, promogut per la seu castellonenca de l’Institut d’Estudis Catalans, en col·laboració amb l’Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana. L’Any de la paraula viva vol constituir una magna convocatòria a tota la societat catalanoparlant perquè promoga iniciatives que contribuesquen a descobrir, compartir, exercitar i celebrar la vitalitat, la creativitat expressiva i el dinamisme innovador de la nostra llengua al segle de la globalització.

El cicle (que celebra el centenari de la constitució de la Secció Filològica de l’IEC i alhora enllaçarà amb el 80è aniversari de les Normes de Castelló, l’any que ve) està compartit per la Universitat Jaume I, la Universitat de València i la Universitat d’Alacant.

L’UJI hi col·labora amb la conferència de Toni Mollà, doctor en Sociologia i professor de la Universitat de València, que tindrà lloc a la Llotja del Cànem (seu de la ciutat), el pròxim dimecres, dia 23 (aniversari del naixement de Joan Fuster), amb el títol “Llengua i comunicació a la societat digital”. El Dr. Toni Mollà és avui dia un dels màxims exponents de la sociolingüística catalana, l’autor més prolífic en aquest camp al País Valencià.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories