Propers actes de la 43a renovació de la Flama de la llengua catalana (del 14 al 19 de febrer de 2012)

14 de febrer, 19h: Recepció de la Flama a la seu social del CE de València. Conferència de Vicent Pitarch: “L’excursionisme davant el país: la cultura i el paisatge”. Tot seguit, trasllat i recepció de la Flama a la Societat Coral el Micalet.

15 de febrer, 10.20h: Recepció de la Flama a Benassal. Conferències a la Secció d’Educació Secundària i al Col·legi Públic Alcalde Fabregat. Itinerari Carles Salvador fins al monument al Mestre. Recepció per part de l’Ajuntament. Homenatge a Carles Salvador.

16 de febrer, 19.30h: Conferència d’Enric Faura. “Un excursionisme possible per al segla XXI” (Llotja del Cànem)

17 de febrer, 19h-21h: La Flama a Vila-real. Recepció per part de l’Ajuntament.

19 de febrer

6h: Eixida de Castelló, amb autocar, per traslladar la Flama a Montserrat.

10.30h: Benvinguda del pare abat, encesa i renovació de la Flama. Intervencions del pare abat, el president del CE de Castelló, Vicent Pitarch, el pare Josep Miquel Bausset,  Vicent Partal. Interpretacions musicals: Pep Martí (cant d’estil) i Cor Veus Atrevides.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories