Presentació de «Pompeu Fabra, l’autoritat admirada pel valencianisme» a la Llotja del Cànem

El proper dimecres 18 d’abril, a les 19.30, Vicent Pitarch i Almela presentarà el seu darrer llibre a la Seu de la Ciutat de la Universitat Jaume I. El Delegat de l’IEC a Castelló estarà acompanyat pel Rector, En Vicent Climent Jordà, en aquest acte, que forma part d’un conjunt d’activitats programades en homenatge a les Normes de Castelló en el seu 80è aniversari. Podeu consultar-ne el programa complet ací. La data, el lloc i l’hora de la realització de les diverses activitats s’anunciaran oportunament en la pàgina web http://www.uji.es/serveis/slt/campanya/80nc.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories