Comencen els actes del 80è aniversari de les Normes de Castelló

Aquest dimecres, 18 d’abril, la presentació del llibre de Vicent Pitarch «Pompeu Fabra, l’autoritat admirada pel valencianisme» a la Llotja del Cànem obrirà el cicle d’actes de commemoració de la signatura de les Normes de Castelló, organitzades per la Universitat Jaume I amb la col·laboració de nombroses institucions i entitats, entre elles l’Institut d’Estudis Catalans.

La commemoració girarà principalment al voltant de tres signants destacats de les Normes de Castelló: Carles Salvador, Josep Pascual i Tirado i Enric Soler i Godes, a més de Joan Fuster, important difusor de les Normes, de qui enguany celebrem els 50 anys de la publicació de Nosaltres els valencians.

Podeu trobar el programa complet ací. Per confirmar la data, el lloc i l’hora de la realització de les diverses activitats, consulteu la pàgina web http://www.uji.es/serveis/slt/campanya/80nc.html.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories