Castelló per la Llengua commemora el 25 d’Abril amb un homenatge a Joan Fuster.

La plataforma cívica Castelló per la Llengua, amb la col·laboració de l’Institut d’Estudis Catalans, organitza aquest dimecres, 25 d’Abril,un acte d’homenatge al gran escriptor i assagista Joan Fuster, que servirà, alhora, per commemorar els 30 anys de l’Aplec celebrat a la Plaça de Bous de la nostra ciutat, el 1982, quan s’acomplien 50 anys de la signatura de les Normes de Castelló.

L’homenatge, presentat i conduït per l’actor Valentí Pinyot, inclourà la lectura de diferents textos de i sobre Joan Fuster, la projecció d’un documental sobre l’acte de la Plaça de Bous, i una actuació musical del grup Naia, amb la col·laboració del cantant Miquel Gil.

Més informació

Dia: 25 d’abril de 2012

Hora: 20 h

Lloc: Teatre del Raval de Castelló de la Plana

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories