27 d’abril de 2012: Vila-real acull la cloenda de l’Any de la paraula viva

En honor al centenari de la seua Secció Filològica, l’Institut d’Estudis Catalans (IEC) ha dut a terme l’Any de la Paraula Viva, a cavall entre el 2011 i el 2012. D’aquesta manera, la commemoració enllaça amb el vuitantè aniversari de les Normes de Castelló, que anuncia directament el centenari de les Normes de l’IEC, promulgades el 1913.

Al País Valencià en concret, l’Any de la Paraula Viva ha estat, a més, un homenatge a tres personatges rellevants del segle XX: Manuel Sanchis Guarner, signatari de les Normes, Teodor Llorente i Enric Valor.

L’acte, patrocinat per l’Ajuntament de Vila-real, s’uneix a la commemoració dels 25 anys dels Col·lectius per la Llengua i la Cultura de Castelló de la Plana i, alhora, vol constituir un modest homenatge a l’obra de Joan Fuster, Nosaltres els valencians, que acompleix 50 anys.

Podeu consultar-ne el programa complet ací

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories