Segon homenatge de Castelló per la Llengua a Joan Fuster

Serà a Vila-real el dijous 31 de maig, a les 20:00, a la Sala d’Actes de la Caixa Rural.

L’acte tindrà el mateix format que el de Castelló (http://vimeo.com/42351147): projeccions de l’Aplec, l’actuació de Naia i Miquel Gil, i lectures de textos de Fuster acompanyats del violoncel de Xusa Puerto. Les novetats vénen precisament amb les lectures -s’han seleccionat textos nous que substitueixen els que feien referència a Castelló de la Plana- i els lectors, tots vila-realencs: Vicent Usó, Santiago Vilanova, Toni Pitarch, Anna Moner, Rosanna Cantavella, Vicent Pitarch, Ferranda Díaz, Manel Pitarch. També renovem la conductora de l’acte, que en aquesta ocasió serà Susanna Lliberós.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories