Josep Massot i Muntaner, Premi d’Honor de les Lletres Catalanes 2012

El Delegat de l’IEC a Castelló de la Plana, Vicent Pitarch, assistirà a l’acte de lliurament, que tindrà lloc al Palau de la Música Catalana el 13 de juny a les 20h.

L’associació Òmnium Cultural entrega cada any,  des del 1969, el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes per reconèixer la tasca intel·lectual del premiat i la seva obra literària o científica en llengua catalana.

El guardonat en aquesta edició, el pare Massot, ha destacat en els camps de la historiografia i la documentació i per les seves tasques com a editor i impulsor d’institucions essencials per la llengua i la cultura catalanes.  La seva trajectòria inclou la presidència i vicepresidència de la Societat Catalana de Llengua i Literatura, filial de l’Institut d’Estudis Catalans, i la direcció de la revista internacional “Studia monastica”. Actualment dirigeix “Serra d’Or” i “Banda”, així com el servei de Publicacions de l’Abadia de Montserrat.

La seva contribució a la cultura catalana ha estat reconeguda en altres ocasions, amb el Premi Nacional de Cultura Popular de la Generalitat de Catalunya o el Premi Ars Magna de la Casa Catalana de Mallorca, entre d’altres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories