La comunitat educativa mostra el seu consens per un plurilingüisme que no margine el Valencià

El Delgat de l’IEC a Castelló de la Plana, Vicent Pitarch, acudeix a un acte d’Escola Valenciana que reuneix representants de les màximes institucions i entitats acadèmiques valencianes, davant el nou Decret sobre plurilingüisme presentat per la Conselleria d’Educació i que s’aprovarà al juliol.

L’acte, celebrat el passat dimecres 27 de juny al Paranimf de la Universitat de València, denuncia l’actitud de la Conselleria d’Educació en ignorar les recomanacions que trenta-cinc entitats i institucions li van presentar el passat mes d’abril mitjançant el document “L’escola valenciana. Un model d’educació plurilingüe i intercultural per al sistema educatiu valencià”. Entre els assistents a l’acte, cal destacar la presència de representants de les universitats públiques valencianes, dels sindicats majoritaris, de l’Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana, de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, de l’Insitut d’Estudis Catalans, o de l’Associació de Directors de Primària. Podeu consultar la notícia amb més detall ací.

Ací podeu trobar informació sobre la campanya escolar i ciutadana per una escola valenciana plurilingüe, així com l’esborrany del Decret de Conselleria i diversos documents que hi fan referència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories