Presentació del llibre Viatge al país de Tombatossals

Vicent Pitarch, delegat de l’Institut d’Estudis Catalans i membre de Castelló per la Llengua, presenta avui el seu llibre Viatge al país de Tombatossals, una magnífica adaptació de l’obra de Josep Pascual Tirado

Vicent Pitarch i Xipell ens presenten una adaptació il·lustrada de l’obra que introduirà els més menuts en la mitologia de Castelló i la seua orografia. Trobem, doncs, els personatges de Tirado, com Bufanúvols, el Rei Barbut o Tragapinyols, així com el nostre paisatge més immediat, com Penyeta Roja, Montornés o les Columbretes.

La presentació tindrà lloc en la Llotja del Cànem avui, dijous 4 d’octubre, a les 19h, on hi participaran ambdós autors. Aquesta edició i presentació de l’obra s’emmarca dins dels nombrosos actes en commemoració del 80é aniversari de les Normes de Castelló que han organitzat un seguit d’institucions i associacions entre les quals es troben l’Institut d’Estudis Catalans i la Universitat Jaume I.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories