Vicent Pitarch, el delegat de l’IEC a Castelló Plana, participarà en les jornades que la Universitat organitza amb motiu del 30è aniversari de l’Estatut d’Autonomia

El 15 d’octubre, a les 18 hores, la sala de graus Facultat de Ciències Humanes i Socials (FCHS) acollirà la taula redona “Estatut i ciutadania: mirada crítica d’un temps, d’una llengua, d’un país” que conclourà aquestes jornades.

Vicent Pitarch, membre de la Secció Filològica de l’Institt d’Estudis Catalans participarà en la taula rodona junt amb Francesc Martínez, professor de l’Àrea de Periodisme de la Universitat de València; Rafa Castelló, professor del Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València i Rosa Agost, degana de la FCHS de la Universitat Jaume I, que exercirà de moderadora.

La universitat Jaume I ha organitzat unes jornades amb motiu del 30è aniversari de l’aprovació de l’Estatut d’Autonomia valencià. Aquestes jornades se celebraran els dies 10 i 15 d’octubre, a la Llotja del Cànem i al Campus de Riu Sec, i comptaran amb la participació de destacades personalitats del món polític, jurídic i acadèmic, entre les quals podrem trobar Joan Lerma i Josep Lluís Albinyana. Podeu trobar més informació ací.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories