Vicent Pitarch, el delegat de l’IEC a Castelló Plana, participarà en les XVII jornades culturals a la Plana de l’Arc

Aquest 27 d’octubre, a les 13 hores, la Plana de l’Arc retrà homenatge a les Normes de Castelló.

Vicent Pitarch, membre de la Secció Filològica de l’Institut d’Estudis Catalans farà una lectura de comunicacions en commemoració del 80é aniversari de les Normes de Castelló. Aquest acte s’inclou en les jornades culturals que acull la Plana de l’Arc, Cabanes, des de fa desset edicions.

Les jornades s’inauguraran el divendres 26 d’octubre i finalitzaran el diumenge 28. Aquestes inclouran una diversitat d’actes lligats a la vida cultural del terme, fortament arrelades amb l’entorn. Així, podrem trobar des d’una exposició fotogràfica fins una conferència sobre les darreres excavacions en Cabanes i Oropesa. Tot això, però, sense oblidar el futur del poble, on trobarem una conferència sobre la vinya i la producció de vi a la Plana de l’Arc i una altra sobre el turisme d’interior. Tampoc no hi faltaran les mostres de cultura popular i l’espai més festiu i lúdic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories