Dilluns 5 de novembre tindrà lloc la taula redona “Nosaltres, els valencians del futur”

Dins la programació que duen a terme la Universitat Jaume I i l’Institut d’Estudis Catalans –juntament amb altres institucions i entitats cíviques castellonenques–, a fi i objecte de commemorar els 80 anys de les Normes de Castelló, hi ha l’homenatge a Joan Fuster, en ocasió del cinquantenari de la publicació de Nosaltres els valencians.

En aquest sentit, el pròxim dia 5 de novembre, a les 19h i a la Llotja del Cànem (c. Cavallers, núm. 1, de Castelló) tindrà lloc un debat sobre l’assaig fusterià i amb el títol “Nosaltres, els valencians del futur”. Hi intervindran els professors Josep V. Boira (UV), Toni Mollà (UV) i Artur Aparici (UJI). Moderador, Vicent Pitarch.

Més enllà dels aspectes centrals o col·laterals que hagen pogut ser objecte de lectures més o menys fidels o revisionistes del llegat fusterià, Nosaltres els valencians constituirà una fita difícil de superar dins la producció intel·lectual valenciana de l’època contemporània. A partir de la invitació a repensar-nos, l’obra mira de dibuixar la utopia que hauria de fer-nos assolir la nostra plenitud com a poble.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories