Benicarló també commemora les Normes de Castelló, en el seu 80è aniversari.

El dia 28 de novembre, divendres, a les 20h i a la seu de la Penya Setrill, de Benicarló, Vicent Pitarch farà la conferència “Les Normes de Castelló fan 80 anys. Homenatge a Pompeu Fabra, Antoni M. Alcover i Josep Pascual i Tirado”.

Juntament amb aquests tres personatges, que formen part del grup emblemàtic de la codificació del català contemporani, hi haurà també una referència explícita a Joan Fuster (en el cinquantè aniversari de Nosaltres els valencians) i a l’històric aplec que tingué lloc, també en homenatge a les Normes, a la plaça de Bous, de Castelló, el 25 d’abril de 1982.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (323)
General (325)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories