L’IEC commemora les Normes de Castelló a Barcelona

El proper dimarts 20 de novembre tindrà lloc un acte en commemoració del vuitantè aniversari de les Normes de Castelló a la seu central de l’Institut d’Estudis Catalans a Barcelona, Sala Prat de la Riba, 18.30h.

En l’acte es podran escoltar els parlaments de Vicent Pitarch, membre de la Secció Filològica, delegat de l’IEC a Castelló i vicepresident de la Fundació Carles Salvador; de Germà Colón, membre de la Secció Filològica, i de Joan-Francesc Mira, membre de la Secció de Filosofia i Ciències Socials i president d’Acció Cultural del País Valencià. També hi intervindran Salvador Giner, president de l’IEC; Isidor Marí, president de la Secció Filològica; Vicent Climent, rector de la Universitat Jaume I; Vicent Moreno, president d’Escola Valenciana, i Ferran Carbó, director de l’Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana.

L’acte, impulsat des de la delegació de Castelló, ha estat organitzat per la Secció Filològica de l’Institut d’Estudis Catalans amb la col•laboració de la Xarxa Vives d’Universitats, Universitat Jaume I, Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana, Escola Valenciana i Obra Social La Caixa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories