L’any Alcover, dins el 80è aniversari de les Normes de Castelló

En commemoració de l’Any Alcover (150è aniversari del seu naixement i 80è de la seua mort) i dins els actes en homenatge a les Normes de Castelló, Castelló de la Plana recordarà la memòria de mossèn Antoni Ma. Alcover, l’apòstol de la llengua que va dur a terme el colossal i insuperable Diccionari català-valencià-balear, mitjançant el programa següent:

Divendres, dia 23 de novembre, a les 19h i a la Llotja del Cànem, el professor de l’UJI, Lluís Gimeno, dissertarà sobre els viatges de mossèn Alcover per les comarques del nord del País Valencià, dins el seu vast projecte de l’Obra del Diccionari. Tot seguit, la professora Maria Pilar Perea, de la Universitat de Barcelona, farà la presentació del portal Alcover, de l’Institut d’Estudis Catalans.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories