XXVI Festa per la Llengua

Vicent Pitarch pronunciarà una una conferència el 15 d’abril

L’Institut d’Estudis Catalans col·labora amb Escola Valenciana en la 26a Festa per la Llengua. Enguany els Col·lectius per la llengua i la cultura, de la Plana Alta i Plana Baixa, convoquen la Festa per la Llengua a Betxí. La programació, que va començar el passat 18 de març, es clourà diumenge, 21 d’abril, al centre de la vila de Betxí. Entre els nombrosos actes culturals de la Festa per la Llengua hi ha la conferència de Vicent Pitarch, que, amb el títol “Homenatge a les Normes de Castelló”, tindrà lloc, el dia 15 d’abril, a la Fundació Novessendes.

Podeu trobar el programa complet ací.

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories