L’IEC col·labora amb l’Ateneu de Natura en l’organització d’una conferència sobre botànica

La conferència “Flora i vegetació de les Illes Columbretes”, a càrrec de Carlos Fabregat, tindrà lloc avui a les 19h a la Llotja del Cànem

Carles Fabregat és doctor en Biologia, en l’especialitat de botànica. Actualment treballa com a professor en la Universitat de València, també ha treballat per a la Generalitat Valenciana i la Diputació d’Aragó en la conservació de la flora i vegetació autòctona. Fabregat ha publicat nombrosos articles en revistes científiques i, a més, és coautor de diversos llibres de botànica, entre els quals destaquem els que tracten sobre el País Valencià: Imatge de Culla. Estudis recollits en el 750, aniversari de la Carta de PoblacióFlora endémica, rara o amenazada de la Comunidad Valenciana, Helechos de la Comunidad Valenciana. Atlas de los Pteridófitos de la Comunidada Valenciana i Orquídeas sil vestres de la Comunidad Valenciana.

L’Ateneu de natura és una associació cultural que té com a finalitat elevar el nivell de coneixements científics dels seus associats mitjançant investigacions i cursos, contribuir a difondre al conjunt de la societat les disciplines de les Ciències Naturals, treballar per la conservació del Patrimoni Natural i afavorir entre els ciutadans actituds conservacionistes envers el Patrimoni Natural.

Així, l’ADN s’ocupa especialment del món de les Ciències Naturals, de difondre-les, i també de defensar el nostre patrimoni. Amb aquest objectiu publiquen periòdicament la revista científica Nemus i realitzen activitats com conferències o excursions guiades per conéixer el medi.

L’Institut d’Estudis Catlanas és l’acadèmia catalana de les ciències i les humanitats, una institutció dedicada a la recerca i difusió del coneixement científic, és per això que estem encantats de poder col·laborar amb el projecte de l’ADN.

Podeu trobar més informació ací.

 

 

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories