L’IEC organitza la conferència ‘La filosofia en la cultura catalana contemporània’

La conferència, a càrrec del filòsof suecà Xavier Serra, tindrà lloc demà a les 19h a la Casa de Cultura de Castelló

Xavier Serra és doctor en filosofia per la Universitat de València, membre de la Junta directiva de la Societat de Filosofia del País Valencià i membre de la Junta directiva de la Societat Catalana de Filosofia. També forma part dels consells de redacció de les revistes Quaderns de filosofia i ciència i Mirmanda i, a més, és editor del Journal of Catalan Intellectual History.

Entre les seues nombroses publicacions, destaquem Història social de la filosofia catalana (2010), on desgrana les causes del dèficit filosòfic que arrossega la cultura catalana contemporània; dos volums de Biografies parcials (2009 i 2011), amb els quals perfila una sèrie de retrats literaris de personatges que han tingut una repercussió sobre l’economia, la política o la cultura del País Valencià en les darreres dècades; A peu de foto (2012) un llibre singular on l’erudició, presentada sense rastre de pedanteria, es combinada amb un fi toc d’humorisme; i, per últim, La tertúlia de Joan Fuster.

 

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories