Dimarts 14 de maig es presenta el llibre ‘Comentaris a les lleis civils valencianes’, editat per l’Institut d’Estudis Catalans

La presentació tindrà lloc a les 12.30h a la Sala de premsa de la Universitat Jaume I

El llibre Comentaris a les lleis civils valencianes ha estat editat per la Secció de Filosofia i Ciències Socials de l'Institut d'Estudis Catalans i la coordinació ha sigut a cura de Antonio Fayos Gardó, professor de l'Àrea de Dret Civil a l'UJI. El llibre fa un repàs dels canvis legislatius en matèria de drets civils, juntament amb una introducció històrica sobre un tema tan important com Els Furs i una anàlisi de la possible recuperació del dret civil via costums. Per a tal empresa han participat diversos experts en la matèria. Podeu trobar més informació ací.

L'acte d'aquest dimarts comptarà amb la presència dels prof. Josep González-Agápito i Josep M. Panareda, president i secretari, respectivament, de la Secció de Filosofia i Ciències Socials, i Vicent Pitarch, delegat de la seu de l'IEC a Castelló de la Plana.

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories