Vila-real retrà homenatge a Estellés en la Fira del Llibre 2013

Vicent Pitarch, delegat de l’IEC a Castelló, presentarà el seu llibre Viatge al país de Tombatossals

La Fira del llibre de Vila-real tindrà lloc del 30 de maig al 2 de juny a la plaça del Llaurador. La fira comptarà amb 12 expositors i al voltant de 20 autors presentaran els seus llibres. A més, la programació inclou tot un seguit d’actes en homenatge a l’escriptor valencià Vicent Andrés Estellés en el 20è aniversari de la seua mort, dels quals destaquem lexposició Vicent Andrés Estellés, cronista de records i d’esperances, programada per a dilluns 27 de maig i que estarà fins al 2 de juny en la Casa dels Mundina i, també, l’acte institucional a càrrec del president de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua el 28 de maig on, posteriorment, es realitzarà un recital de poemes a càrrec de Joan Andrés Sorribes, Antoni Pitarch, Susanna Lliberós, Vicent Jaume Almela, Manuel Pitarch i Vicent Usó.

A més, dijous 30 de maig es presentarà el llibre guanyador del Certamen Literari Ciutat de Vila-real, El balneari, de Joan Garí Clofent i el mateix dia es lliuraran els XVII Premis Maig de narrativa breu, organitzats per l’associació cultural El Guitarró, als quals enguany s’han presentat quasi 40 treballs de tot el domini lingüístic.

Per últim, dissabte 1 de juny, a les 17.45h, tindrà lloc la presentació i signatura de llibres per part dels seues autors. Entre els escriptors que hi participaran trobem, entre d’altres, a Santiago Cortells, Josep Usó, José Sanchis, Violeta Isasi i Vicent Pitarch, que presentarà la seua adaptació infantil del llibre de Josep Pascual i Tirado amb il·lustracions de Joan Montañés (Xipell).

Podeu trobar tota la programació ací.

 

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (324)
General (326)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories