Crònica de l’homenatge a Germà Colón

 

La commemoració, divendres passat, del 25è aniversari del Centre de Formació de Persones Adultes “Germà Colón”, de Castelló de la Plana, va estar marcada per l’homenatge que la comunitat educativa va retre al titular del Centre, el Dr. Germà Colón. A banda del claustre de professors i una representació d’alumnes, tant d’actuals com de promocions passades, hi van acompanyar l’eximi romanista i membre de l’Institut d’Estudis Catalans, el rector de la Universitat Jaume I, el president de la Secció Filològica, en representació del president de l’IEC, autoritats educatives i municipals, així com professors representatius de la “Càtedra Germà Colón”, de l’UJI.

Als seus respectius parlaments, el director del Centre hi va posar l’èmfasi en l’escola pública com a generadora de convivència i democràcia, i el rector de la Universitat hi va vindicar que la docència i la recerca han de constituir objectius centrals dels governs.

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories