Aquest cap de setmana es commemora l’aniversari de la Colònia Escolar Valencianista

 

Per tal de commemorar el 80è aniversari de la Colònia Escolar Valencianista, que va tenir lloc a Santi Pau d’Albocàsser, l’estiu de 1933, Mestrat Viu i la Fundació Soler i Godes organitzen diversos actes d’exaltació de l’escola pública i de qualitat els pròxims dies 4 i 5, d’aquesta mateixa setmana. Recordem que la Colònia Escolar va estar dirigida per Carles Salvador, amb l’ajuda dels dos grans pedagogs, seguidors seus, Enric Soler i Godes i Francesc Boix.

Dins d’aquest programa, divendres a la vesprada hi haurà una taula redona, amb la participació de Ferran Zurriaga, Mario Viché, Pep Castellano i Vicent Pitarch, i el dia següent Abelard Saragossà hi farà una conferència.

La Colònia Escolar Valencianista, que va representar una fita en el procés de renovació pedagògica al País Valencià durant la República, es va aixoplugar sota la protecció de la Societat Castellonenca de Cultura i va comptar amb el suport econòmic de Gaetà Huguet.

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories