I JORNADA ENRIC VALOR I CASTALLA, PER UNA CASA MUSEU

Dissabte 28 de maig, de 12 a 14 hores, tindrà lloc a Castalla (Alcoià) una jornada dedicada al fill insigne de la localitat, Enric Valor, amb l’objectiu de plantejar en públic la iniciativa de construir la Casa Museu Enric Valor, una reivindicació que va promoure la Coordinadora pel Valencià de l’Alcoià-Comtat i que ha estat compartida pel Centre Cultural Castellut, el Tempir d’Elx, l’Associació Cultural El Teix d’Ibi, Escola Valenciana, l’Ajuntament de Castella, el Departament de Filologia Catalana de la Universitat d’Alacant i l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.

Hi haurà sengles conferències, a càrrec de Josep Daniel Climent i Francesc Gisbert, així com una taula redona, moderada per Joan Borja i compartida per Francesc Pérez Moragón (director de la Casa Joan Fuster, de Sueca), José Payà (de la Casa Azorín, de Monòver) i Vicent Pitarch (de la Fundació Carles Salvador, de Benassal i delegat de l’Institut d’Estudis Catalans).

Tant la Fundació Carles Salvador com  l’Institut d’Estudis Catalans s’adhereixen a aquesta admirable iniciativa, alhora que manifestem la seua predisposició a col·laborar activament en la constitució i en la dinàmica de la futura Casa Museu Enric Valor, de Castalla.

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories