EL 5 DE JUNY ARRIBA LA FESTA PER LA LLENGUA A BENASSAL

Benassal acollirà el 5 de juny la Festa per la Llengua del 2016. Les activitats programades per a l’ocasió inclouran propostes culturals i lúdiques.

La Festa per la Llengua arrancarà a les 9 h amb el muntatge de la fira d’entitats a la placeta de l’Ajuntament que romandrà tot el matí. A les 10 h començarà una cercavila pels carrers de la localitat. Més tard, Pilar Vidal, ens guiarà pel nucli històric i poc després hi haurà un taller de poesia i fotografia a càrrec de la Rabera Eclèctica.

Una altra de les propostes del matí serà la xarrada El diccionari castellà-valencià de Carles Salvador per Emili Casanova, a més, d’una ruta literària pels carrers de la localitat que estarà a càrrec d’alumnat del SES Benassal i la Rabera Eclèctica.

Més tard, gaudirem de la Muixeranga, que donarà pas al concurs de paelles per als alumnes d’educació secundaria. Per finalitzar la diada es lliuraran els premis i es faran els parlaments i seran Trobadorets qui posaran punt final a la Festa per la Llengua.

A més, els dies previs s’han organitzat diferents tallers, xarrades, cinema, teatre, rutes i actuacions musicals.

Podeu consultar el programa complet ací.

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories