A CATÍ, PERAIRES

Durant el cap de setmana del 2 i 3 de juliol, l’ajuntament de Catí en col·laboració amb diverses associacions de veïns i veïnes durà a terme un programa de dinamització cultural, amb l’objectiu de retre homenatge a la història del poble, exactament a la seua primera època de cristianisme, els segles XIII, XIV i XV. Així doncs, el poble farà un pas enrere en la història amb representacions d’alguns fets important de l’època, on els actors serà el veïnat de Catí i l’escenari els carrers i els edificis del poble.

Les diferent associacions i establiments comercials posaran punt de venda de productes autòctons. L’Associació Cultural Tossal de la Nevera exposarà i posarà a la venda una mostra de llibres d’escriptors i entitats vinculats a les nostres comarques, en la qual participaran, entre d’altres, la Fundació Carles Salvador i l’Institut d’Estudis Catalans.

CATIPERAIRES

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories