EL FESLLOC CELEBRA ELS SEUS DEU ANYS

Els propers 7,8 i 9 de juliol, el poble de Benlloc acollirà la desena edició del Feslloc. El festival de música en la nostra llengua, organitzat per Escola valenciana, l’Ajuntament de Benlloc i l’Associació Cultural Pitxurrull i amb la col·laboració entre altres de l’Institut d’Estudis Catalans ens presenta un cartell amb grups de llarg bagatge com Lilit i Dionis, Skatuttipresto Sva-ters, així com altres grups de reconeixement internacional com ara Fermin MuguruzaTrain to Roots. El festival també comptarà amb grups consolidats de l’escena valenciana com El Botifarra, Senior i el Cor Brutal Eva Dénia.

Per commemorar aquest deu anys, l’organització ha volgut ampliar el ventall d’activitats, tant per als joves com per als menuts, i s’han programat tallers, contacontes i el “Fes lloc als menuts”, que recollirà actuacions infantils en els diferents escenaris. A més, l’oferta d’activitats es complementa amb activitats esportives, culturals i d’oci com el karaoke en valencià, el torneig de la Fallera Calavera. Cal destacar que el dissabte, 9 de juliol, a l’Auditori Municipal de Benlloc es projectarà el documental “Sempre Al Tall” i en acabar la projecció hi haurà una taula redona “Dones i Música” que analitzarà el paper de la dona dins del món de la música.

I finalment, com a novetat del desè aniversari, es podrà seguir el Feslloc en directe, a través de la ràdio, la retransmissió del qual es realitzarà al mateix recinte a càrrec de Vox Uji Ràdio.

Podeu consultar-ne la programació ací.

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories