SIMPOSI INTERNACIONAL “JOAN COROMINES I EL PAÍS VALENCIÀ”

Sota l’organització dels Ajuntaments de Vinaròs i Rossell i de l’Institut d’Estudis Catalans, ha estat convocat el SIMPOSI INTERNACIONAL “Joan Coromines i el País Valencià”, que tindrà lloc els dies 25 al 27 de maig de 2017, als dos municipis del Baix Maestrat. El simposi té l’objectiu d’analitzar, promoure i vindicar el llegat humà i científic del romanista de dimensió mundial que fou el professor Coromines, justament als vint anys de la seua mort.

Aquest homenatge -que ha estat una iniciativa del doctor José Enrique Gargallo, de l’IEC- acaba de constituir el seu comitè organitzador, el qual ha establert les grans línies que han de constituir el marc d’aquest esdeveniment científic, que constarà d’una vintena de ponències, d’una conferència plenària, de l’homenatge al professor armeni Dr. Joseph Gulsoy -deixeble predilecte de Coromines-, d’actuacions musicals i d’alguna altra activitat de caràcter popular. D’entrada, ja hi han estat compromeses les actuacions de la Coral de Psicologia i Filologia de la Universitat de Barcelona i de L’Associació Musical Filharmònica Rossellana.

Composició del comitè organitzador: José E. Gargallo (IEC, UB), Miquel Àngel Pradilla (IEC, URV), Maria Josep Arayo (Ajuntament de Vinaròs), Vicent Pitatch (IEC, IIFV), Josep Maria Pla Royo (Consolar del Mar, Vinaròs-Rossell), Albert Niñerola Caballer (UB), Christoph Appel (Albert-Ludwigs-Universität Freiburg im Breisgau).

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories