PARLEM DELS DRETS LINGÜÍSTICS

El proper dijous, 21 de juliol a les 19:45 h a l’Aula Magna de la Nau a la Universitat de València tindrà lloc el col·loqui “Parlem dels nostres drets lingüístics. L’ús del valencià a l’administració pública” organitzat per Escola valenciana.

A la taula redona intervindran experts en diferents àmbits del coneixement que aportaran la seua visió de la situació actual dels drets lingüístics en les administracions públiques i reflexionaran entorn de les àrees en les quals cal incidir per afavorir la normalització de la nostra llengua.

Escola valenciana ha volgut comptar per aquest col·loqui amb Ferran Puchades, secretari autonòmic de Justícia i Administració Pública, Karlos Bernabé, educador social i regidor a Oriola, Vicent Pitarch, filòleg i sociolingüista, Rafa Xambó, professor de sociologia a la Universitat de València, i Anselm Bodoque, professor de ciències polítiques a la Universitat de València. La periodista Reis Juan serà l’encarregada de moderar l’acte.

Convé recordar que el mateix dijous a les 19 h hi haurà una concentració a la porta de les Corts per demanar al Govern valencià que regule la plena competència lingüística com a requisit per accedir a la funció pública.

drets_acte_21juliol

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories