1a TROBADA D’ENTITATS DEL MAESTRAT

La primera Trobada d’Entitats del Maestrat reunirà a Xert el 10 de setembre una trentena d’entitats culturals del Maestrat, per tal de potenciar i crear noves xarxes de coordinació de l’activitat associativa de diferents entitats culturals de la comarca del País Valencià, una terra de cruïlla.

Organitzada per les entitats Maestrat Viu i Centre d’Estudis del Maestrat i l’Associació Cultural Font de l’Albi (Acfa-XERT), la trobada en paraules de Josep Meseguer Carbó, president d’aquesta última entitat, té l’objectiu de fer “tabula rasa des de el punt de vista històric, geogràfic i territorial, amb l’objectiu de dotar de xarxa a les entitats culturals dels pobles del Maestrat”. Per això que després d’una primera conferència, a les 10h, sobre L’organització territorial valenciana, a càrrec del professor del Departament de geografia de la Universitat de València, Joan Carles Membrado. Hi haurà un dels plats forts de la sessió: la taula redona Comarcalització i activitat cultural. Exemples i referents per al Maestrat.  En aquesta taula s’ha convidat també a representants de la comarca aragonesa del Matarranya, i també a Francesc Antoni Lavega del Consell Comarcal del Montsià, per tal d’accentuar la relació entre els territoris propers al Maestrat.

Podeu consultar-ne la programació ací.

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories