L’Institut d’estudis Catalans convoca el LXXXII cartell de premis i de borses d’estudi

L’Institut d’Estudis Catalans convoca premis amb l’objectiu de distingir obres i investigadors en tots els àmbits de la ciència i de la cultura catalanes

L’Institut d’Estudis Catalans, corporació acadèmica, científica i cultural, l’àmbit d’actuació del qual s’estén a les terres de llengua catalana, té per objectiu promoure l’alta investigació científica, principalment la de tots els elements de la cultura catalana.

És una llarga tradició de l’Institut d’Estudis Catalans atorgar premis a institucions i a persones que, amb llur activitat i treball, contribueixen a assolir la finalitat de l’Institut. Així, l’Institut convoca premis amb l’objectiu de distingir obres i investigadors en tots els àmbits de la ciència i de la cultura catalanes.

Els premis s’atorguen a persones i a obres que destaquen per llur vàlua científica o acadèmica. Les candidatures s’hauran de lliurar a la Secretaria General de l’IEC i l’acte públic de lliurament tindrà lloc el 22 d’abril. Podeu trobar tota la informació ací.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories