Vicent Pitarch, delegat de l’IEC a Castelló de la Plana, pronunciarà demà una conferència a Moncofa.

Dimecres 12 de setembre, 19.30h, Casal Jove de Moncofa

Vicent Pitarch, delegat de l’Institut d’Estudis Catalans  a Castelló de la Plana i membre de Castelló per la Llengua, pronunciarà  demà una conferència entorn les Normes de Castelló en els actes culturals organitzats per l’Aplec de la Plana. Aquesta conferència s’insereix dins la sèrie d’actes que la plataforma Castelló per la Llengua ha programat en commemoració del 8Oè aniversari de les Normes de Castelló, signades a la capital de la Plana el 1932 i que s’han convertit en símbol de la unitat de la nostra llengua i de la voluntat de viure plenament en català.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Properes activitats
  • No hi ha novetats

Cicle de conferències Conferència Congrés Fira Jornada científica Activitats (322)
General (324)

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck requires Flash Player 9 or better.

Categories